Skip to content
Parasoldoekspecialist sinds 2008 | Snelle bezorging! | Mijn account //

Duurzaamheid

Terwijl kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, is het ons opgevallen dat er grote verschillen in de kwaliteiten van parasols zijn. Belangrijker nog, de kwaliteit of levensduur van de twee onderdelen, doek en standaard verschilt enorm. Zoals verkleuring van het doek onder normale (weers) omstandigheden. Daarnaast zijn motten, muizen en vogels vaak oorzaken die vervanging van het doek noodzakelijk maken. Let wel, dit betreft dus alléén het doek en zeker niet het frame!

Kleur

Omdat parasols voor schaduw en koelte doorgaans centraal omringd worden door stoelen en tafels, kunnen deze “zitjes” worden afgestemd met bijpassende parasol kleuren. Daarbij kunnen kleur-keuzes ook natuurlijk gemaakt worden a.d.h.v. bloemen en planten in tuin of op terras. En kleur-keuzes naar gelegenheid… Zoals geel voor Pasen, oranje voor de voetbal en Koningsdag. Het hele terras en tuin kunnen worden omgetoverd in een andere kleur, door slechts het doek te vervangen. Vandaar onze ruime kleur keuzes!

Kosten

Terwijl het praktisch geen moeite kost om het doek te vervangen en zo de parasol te vernieuwen, zijn de kosten ook nog eens relatief laag. En in deze tijd van recessie kan dit veel geld schelen. Reken de winst maar uit!

Milieu

Door alleen het doek geregeld te vervangen kunt u jaren lang genieten van uw oude vertrouwde parasol. Nieuwe duurzame grondstoffen zoals hout en erts voor een nieuwe parasol worden daardoor aanzienlijk bespaard voor de natuur!! Denk eens aan het kappen van de regenwouden voor hout en het afgraven van de aardlaag voor erts!

Kwaliteit

Wij beschikken over drie verschillende doek diktes of kwaliteiten: 180 gram/m.2, 200 gram/m.2 en 220 gram/m.2. Terwijl 160- , 180- , en 200 gram/m.2 de gangbare kwaliteiten zijn, beschikken wij ook nog eens over de professionele zwaardere kwaliteit van220 gram/m2.

Gemak

De doeken zijn héél makkelijk te vervangen. Zowel bij de staande frames als bij de hang- en zweef modellen. Terwijl de frames voor het merendeel in Indonesië vervaardigd worden, worden de doeken meestal in China gefabriceerd. De afmetingen van de doeken zijn dan ook nauwkeurig afgestemd op de frames, dus uniform van maat!

Back To Top