Skip to content
Parasoldoekspecialist sinds 2008 | Snelle bezorging! | Mijn account //

Veelgestelde vragen.

1. Wat is een balein?

Een balein is de houten of metalen rib van de parasol.

2. Hoe bereken ik de maat van mijn parasol?

U verkrijgt de doorsnede van uw ronde parasol door de lengte van een balein op te meten, en dat te vermenigvuldigen met 2

Een vierkante parasol van 3×3 heeft 4 korte baleinen van rond de 1.50m en 4 lange van ongeveer 2.10m lang.

3. Uit wat voor materiaal bestaat het doek en kan het scheuren?

Het doek is gemaakt van 100% geweven polyester met een katoenen look . Het doek is zeer sterk en kan niet scheuren. Bovendien is de stof 100% water- en vuilafstotend.

4. Wat is een volant?

Het volant is het “hangende rokje” aan de uiteinden van de parasoldoek

5. Wat is een windvang?

Een windvang is de opening aan de bovenkant van de parasoldoek waar de wind doorheen kan, dit voorkomt het wegwaaien van uw parasol.

6. Mag ik retourneren?

U mag het doek retourneren binnen 2 weken als het doek voor 100% schoon is en weer netjes opgevouwen in de originele verpakking zit. U kunt het doek terugsturen aan PepTrade, Landzichtlaan 84, 2101 ZK Heemstede. Graag een mailtje vooraf zodat we er rekening mee kunnen houden. U krijgt dan een code die u op de pakbon moet vermelden. Als het pakket hier aangekomen is, wordt het gecontroleerd en het geld weer aan u teruggestort. Mocht het doek niet in orde zijn, of de gegevens zijn niet in orde ( code op de pakbon)  zullen er kosten berekend worden.

7. Mag ik ruilen?

Ja, u mag ruilen binnen 2 weken als het doek 100% schoon is en in de originele verpakking zit.  Graag een mailtje vooraf zodat we er rekening mee kunnen houden. U krijgt dan een code die u op de pakbon moet vermelden. Als het pakket hier aangekomen is, wordt het gecontroleerd en het geld weer aan u teruggestort of het andere doek naar u opgestuurd. Mocht het doek niet in orde zijn, of de gegevens zijn niet in orde ( code op de pakbon)  zullen er kosten berekend worden.

8. Kunt u ook naar een DPD afhaalpunt sturen.

Ja, als u voor het bestellen even contact met ons opneemt en doorgeeft wat uw postcode is, kunnen wij het dichtstbijzijnde afhaalpunt voor u opzoeken en het pakket daar naar toe laten sturen.

9. Kan ik het doek wassen?

Ja, u kunt het doek gewoon wassen op 40 graden. De extra beschermlaag tegen water en vuil is hierdoor wel verminderd, maar u kunt zelf met een spuitbus tegen water en vet het doek in sprayen als het gedroogd is.

10. Kan het doek scheuren?

Nee, het doek zelf is zeer sterk en scheurt niet. Mocht u het gaatje in de nok groter willen knippen, is dat geen enkel probleem. Bij te hard trekken zou u wel de naden kunnen kapot trekken!

11. Is het doek geschikt voor een Sungarden parasol?

Ja, door de baleinen van uw parasol 6 1/2 cm in te korten.

Gebruiksaanwijzing
1) Schroef bovenaan de kop de schroef los en haal het geraamte uit de boog.
2) Knip in de windvang van het nieuwe doek een gaatje ter grootte van de dopbuis. Doek rafelt niet.
3) Wip de veertjes aan het eind van de baleinen eruit.
4) Kort dan elke balein 6 1/2 cm in.
5) Plaats de veertjes terug.

Het doek kan nu eenvoudig bevestigd worden!

12. Ik heb geen e-mail bevestiging gekregen van mijn aankoop!

Het kan zijn dat deze e-mail in uw spamfilter terecht is gekomen. Is dit niet het geval? Neem dan even contact met ons op.

13. Verkoopt u ook 2-de kans produkten?

Ja, mocht u een doek of hoes willen kopen als een 2-de kans produkt, is dit mogelijk!
Vaak zijn er doeken aanwezig die uit onze collectie zijn of die we gebruikt hebben als showmodel waar een klein vlekje op zit of een naadje los is geschoten. Met een doekje met warm water is een vlekje zo weg en met naald en draad een los naadje zo versteld!
Mail ons of wij het produkt dat u hebben wilt in een 2-de hands versie hebben, dit scheelt in prijs!

Back To Top